Rólunk

Kezdőlap / Rólunk

Bonboncha

Kik vagyunk?

A tajvani eredetű bonboncha jelentése “jó tea”. Termékeinket közvetlenül a tajvanról importáljuk. Garantáljuk az általunk használt alapanyagok eredetét és kiváló minőségét: tealevél, por, gyöngy, zselé, szörp és bármi ami egy izgalmas tea elkészítéséhez szükséges lehet. A főzéshez használt tealeveleket Tajvan híres hegyeiről, például Alishanról szüretelik. A Bonboncha ital receptjeit a mai napig tajvani tejtea-szakértők kutatják és fejlesztik ki.

A magyarországi érdeklődők számára egy nagyon változatos étlapot mutatunk be 6 féle ital típussal: barna cukros tea, tejes tea, 100%tea, gyümölcstea, jeges tea és friss tejes tea. Ezen kívül számos kiegészítőt is kínálunk: tápiókagyöngy, eredeti konjak zselé, pudingzselé, mangódzsem, licsi gyöngy és még sok más!

Teáink mellett különböző Vietnámi különlegességekkel is szolgálunk, többet között a híres Pani Hmi szendvicsekkel, édességekkel és fagylaltal is.

Jelenleg több “Bonboncha” buboréktea üzletünk van Európa-szerte, Ausztráliában és Tajvanon. Első Európai üzletünk Franciaországban Párizsban található, közvetlenül az Operával szemben.

Elhivatottak vagyunk a tea szerelem terjesztésében, így terveink szerint a Bonboncha-t végül minden országban kapni lehet majd!

Szeretnénk meghívni téged, hogy kóstold meg, értékeld és oszd meg a nálunk átélt tea élményeket!